Formació i Participació Pública

Formació i Participació Pública

Durant els més de 15 anys en els que Medi XXI GSA presta servei ha desenvolupat un extens catàleg formatiu que va des del treball amb escolars fins a la formació per a adults en diversos àmbits. Especialment significativa és la nostra experiència formant a servidors públics en matèria de sostenibilitat, normativa, noves tecnologies o instruments de gestió territorial. Hem format periodistes, polítics, militars, bombers, enginyers, tècnics o ciutadania en general. I sempre amb una visió pràctica i realista. Per a conèixer més sobre la nostra oferta formativa pots consultar el nostre dossier formatiu.

Respecte a la participació pública, durant estos anys hem implementat en la nostra metodologia diversos procediments orientats a escoltar la veu dels actors que són rellevants en la feina que fem, així com els procediments de consulta que recullen diverses normatives. En àmbits com la Planificació Territorial Estratègica, on les accions contemplades afectaran la vida de les persones que habiten un territori durant anys, escoltem la gent per a que la nostra proposta tècnica acabe sent la seua. Implementem millores i detalls que la societat en aporta. La participació ha fet que els nostres treballs guanyen valor afegit i acceptació social.

Al remat això, compartir coneixement mitjançant la formació i escoltar la gent, ens fa més sostenibles a tots els nivells.

No Comments

Leave a Reply

CAPTCHA ImageChange Image