Moisés Varela Negre

Enginyer Tècnic Forestal Tècnic Superior en Prevenció Riscos Laborals i Qualitat. Experiència en selvicultura i obra forestal (Finca Xorret de Catí – Diputació Alacant) Estudi i delimitació dominis públics (vies pequàries i marítim-terrestre) Gerencia a empresa tècnica en sector construcció. Gestió punt de venda productes ecològics.

Boj Forestal – Gestió Ambiental Sostenible

Boj Forestal és un equip d’enginyers forestals i de forests especialitzat en la gestió de recursos mediambientals amb àmplia experiència en el sector. Entre els nostres clients es troben: conselleries de medi ambient, diputacions provincials, ajuntaments, associacions de propietaris de muntanyes privades, entitats locals i ens de custòdia del territori a més de propietaris i […]

GMI – Gabinet Multidisciplinar d’Enginyeria

El Gabinet Multidisciplinari d’Enginyeria – GMI, va néixer de la unió de tres enginyers de diferents àmbits amb la intenció i motivació d’oferir solucions tècniques de garantia des de la illa del Ferro. El major avantatge de poder comptar amb tres tècnics de diferents àmbits és la capacitat de generar múltiples sinergies i processos de […]

Sergi Carlos Collantes

Tècnic Superior en Desenvolupament d’aplicacions multiplataforma. Amb experiència com a desenvolupador d’aplicacions en Indra Software labs. Màster en Big Data Analytics en la Universitat Catòlica San Antonio de Murcia (UCAM). Actualment és desenvolupador d’aplicacions en Medi XXI GSA.

José Luis Dalmau Rovira

Tècnic en Turisme i Animació sociocultural, monitor de tallers d’Educació Ambiental i Tècnic comercial de Medi XXI. Responsable del Departament d’Atenció a l’Usuari en Medi XXI.

Geno Ballesteros Amat

Llicenciada en Biologia i Ciències Ambientals. Tècnic Superior en Prevenció de Riscos laborals i àmplia formació en Manipulació d’Aliments així com en Mobilitat Sostenible i Agendes 21 Locals. Ha sigut docent en formació per a Administracions públiques i en Educació Secundària.

Francisco Quinto Peris

Enginyer de Forests. Responsable de l’Àrea d’Enginyeria de Medi XXI GSA. Anteriorment va treballar com a Cap d’Unitat en les Brigades Rurals d’Emergència de la Generalitat Valenciana. Compta amb una àmplia experiència en projectes de caràcter estratègic per a la defensa contra incendis forestals, programes formatius de defensa civil i forma part de l’equip tècnic […]

Emma Gorgonio Bonet

Llicenciada en Ciències Ambientals, Enginyera Tècnic Forestal i Màster Oficial en Prevenció de Riscos Laborals ( 3 especialitats). Actualment Responsable de l’Àrea d’Enginyeria Ambiental de MEDI XXI GSA. També ha exercit com Enginyera Tècnica Forestal en l’Ajuntament de Vilamarxant (2014-15)

María Mariner Pérez

Diplomada en Ciències Empresarials per la Facultat d’Economia de la Universitat de València en 2006. Experiència professional en diverses àrees com la gestió i contractació de productes financers al sector bancari durant més de 3 anys, la gestió i comptabilitat de l’immobilitzat i l’elaboració dels comptes anuals en empresa gestora de centres sanitaris, en l’actualitat és la Responsable del Departament […]

Eric Belenguer Peris

Graduat en la Enginyeria Forestal i del Medi Natural per la UPV i Màster Oficial en Geomàtica, Teledetecció i models espacials aplicats a la gestió forestal per la Universitat de Còrdova-.